Sammen bygger vi jeres
drømme badeværelse

Dagligt bruger danskerne 31 minutter på badeværelset. Din dag starter og slutter her. Trænger dit badeværelse til renovering?

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Badeværelse

Hvorfor gå på kompromis med et af de vigtigste rum - badeværelset?

Få dit drømmebadeværelse. Vi forstår hurtigt vores kunders bekymringer, og hvad de ønsker. Badeværelset er et intimt sted for nogle. Andre vil have det energisk og fyldt med energi.
Flere og flere vælger indbyggede skabe. Hvis pladsen er trang, kan du gemme parfume, cremer og tandbørster væk.
Nu bliver hver centimeter i dit badeværelse brugt fornuftigt og bekvemt. Alt fra lys til knagerækker spiller sammen, og det giver dig badeværelset, du drømmer om. At gulvet nu har en varm overflade fra gulvvarmen, gør det vel kun bedre? 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere