Alt i murerarbejde
med fokus på godt håndværk

Badeværelser, totalentreprise, renoveringsopgaver, nybyg og meget mere.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Murerarbejde

kvalitetsbevidst murerfirma

Sservice og dialog er nøglen til det gode samarbejde. Vi tager os altid tid til at servicere gamle, nuværende og potentielt nye kunder samt give et godt råd med på vejen. Så ring endelig hvis tvivlen står mellem nyt tag, om-fugning eller om en reparation kan betale sig for et vedvarende holdbart resultat. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål omkring eget projekt hvor du er kørt lidt fast.

Alt i murerarbejde og murerentreprise
Vi udfører alle slags opgaver indenfor vores murerarbejde – store som små og vi er altid klar med god professionel rådgivning.

Vi ønsker at skille os ud fra mængden og tilstræber at give en oplevelse ud over det sædvanlige når det gælder pris, kvalitet og kundekontakt. Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen. Skal du have lavet alm. murerarbejde eller store projekter er Køge murerservice en god partner i hele byggeprocessen.

  • Alm. Murerarbejde
  • Badeværelser
  • Tagrenovering
  • Facaderenovering
  • Betonrenovering
  • Indvendig renovering
  • Opmuring
  • Nybygning, ombygning og tilbygning

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere