Vi er eksperter i
tilbygning og nybygning

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med byggeriet og sikrer en stram, daglig byggestyring

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Tilbygning

Totalentreprise på tilbygning

Har du brug for mere plads? Når familien vokser, kan pladsen blive trang. En ombygning af hus kan være en mulig løsning, ligesom en tilbygning kan være det. Hos Køge MurerService har vi stor erfaring med at renovere og ombygge huse og lejligheder

Hele byggeriet af din tilbygning kan du trygt lægge i hænderne på os. Vi er vant til at håndtere byggeprojekter, både store og små, hvor der også er andre håndværkere involveret. Du kan rent faktisk slippe helt for alt bygge-bøvlet, hvis du vælger os som totalentreprenør på din tilbygning. I forbindelse med en ombygning af hus kan vi: 

  • Hæve taget
  • Udvide terrassen
  • Opsætte skillevægge
  • Inddrage garagen til bolig
  • Bygge en hems i børneværelset
  • Bygge garage og carport

Nybyg

Drømmer du om ny villa med plads til alt?

Kom godt fra start - og godt i mål. At bygge nyt hus er komplekst og kan opleves som et stort pres, fordi det handler om jeres hjem og jeres økonomi. Derfor er det vigtigt, at I har hele tiden har kontakt til den person hos os, der ved allermest om lige netop den fase af byggeriet, som jeres hus er i. På den måde sikrer vi, at I får den bedste og mest kompetente vejledning.

Når I vælger Køge Murerservice som totalentreprenør, slipper I for at bekymre jer om de mange forskellige faser i byggeriet og de uforudsete ting, der kan opstå. I kan trygt overlade processen og opgaveløsningen til os. 

Familieejet virksomhed
Køge MurerService er en familieejet virksomhed med speciale i nybyggeri. Alle vores huse er arkitekttegnede og velafprøvede plantegninger, som sikrer, at vi kan bygge kvalitets huse til konkurrencedygtige priser. Når I vælger at bygge jeres nye hus med os, varetager vi alle opgaver under byggeriet.

Hos os får du en god behandling før, under og efter byggeriet
Hos os får I ikke bare en æstetisk og funktionel bolig, som I og vi kan være stolte af. Vejen hen mod det færdige resultat vil også være en proces, som både I og vi kan være trygge ved. Og det er måske den vigtigste grund til, at vi har været en fast del af den danske byggebranche i mere end tyve år: Vi opfører os ordentligt. 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere