SKAL DU HAVE KLINKER, FLISER
ELLER MICROCEMENT?

Vi har erfaring med opsætning af fliser, klinker og microcement. Vi vejleder dig gerne om, hvilke materialer, der bedst egner sig i dit projekt.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Fliser & Klinker

Arbejde med fliser kræver en uhyre præcision, når slutresultatet skal stå snorlige – og det skal det. Uanset flisernes størrelse, format og mønster sætter vi en ære i at få beskæringer og fuge forløb til at gå pænt op, og nyder arbejdet med de bittesmå tolerancer, der er forbundet med opsætning af fliser. Hos Køge Murerservice har vi den faglige ekspertise er inden for flisearbejde. Vi er rutineret i opsætning af fliser og klinker. Vi udfører typisk: 

  • På badeværelse
  • I Udestue og bryggers
  • I køkkenet
  • Industrikøkkener

Klinker & fliselægning

Køge MurerService har en god og solid erfaring med opsætning af fliser og klinker. Vi vejleder dig gerne om, hvilken flise eller klinke, der bedst egner sig i dit projekt.

Vi kan løse opgaven uanset underlagets ujævnhed. Inden selve opsætning opsætning af flise arbejdet påbegyndes, forbehandler og grunder vi væggene, så der er et perfekt grundlag, at påføre fliseklæber på. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, det kan aldrig betale sig. Men vi kæler til gengæld gerne lidt for detaljerne. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Væg- eller gulvfliser, kanter, friser eller borter, vi klare det hele. Så står du og overvejer nye fliser i dit køkken? Kunne dit brygges have brug for et løft ved hjælp af nogle stilrene fliser, eller skal de gamle fliser i badeværelset skiftes ud?

Microcement "new yorker" look

Med microcement har du fået en enestående mulighed for at designe og udsmykke dit hjem på en helt ny måde. Men hvad er microcement? Det er et materiale, du kan påføre stort set alle overflader, og det giver dig uanede muligheder for at renovere, dekorere eller pifte hjemmet op. Belægningen er naturligvis baseret på cement, men indeholder også en lang række af andre naturlige stoffer, som er med til at give materialet et helt unikt udseende.

Uanset om du er træt af konstant at skulle rengøre fuger og fliser på badeværelset, eller om du har en væg, der trænger til en kærlig hånd, har du med microcement en gylden mulighed for hurtigt og billigt at ændre looket. Du kan vælge blandt forskellige strukturer, og med det store udvalg af farver, lak og andre effekter vil du hurtigt finde ud af, at du kan realisere dine vildeste drømme om en bolig med et enestående design.
Er du til det klassiske? Det rå? Eller hælder du mere til det moderne udtryk? Microcement kan bidrage til ethvert udtryk. 

Billig alternativ

Selvom prisen på microcement afhænger af flere parametre, kan vi dog generelt sige, at den især har at gøre med, hvor svær en opgave vi stilles. At lægge microcement er nemlig ikke for gør-det-selv manden. Det er en kompliceret proces, hvor detaljen skal spille sammen med materialet og det ønskede udtryk.

Det kan eksempelvis være, at du ønsker at lægge nyt gulv på badeværelset, hvor der er mange små kanter. Skal du endda have flere farver i spil, øges varigheden af projektet også. Derfor kan vi først give dig en pris, når vi sammen har skabt os et overblik over de ønsker, du har.

Få professionel hjælp til at lægge microcementen Derfor skal du også sørge for at vælge en god fagmand, som er uddannet i faget. Han eller hun er nemlig klar over, hvilken fremgangsmåde der er bedst til netop dit projekt og kan sørge for, at du ender med at få et resultat, du vil glæde dig over i mange år.
Det er din sikkerhed for et suverænt resultat. Første gang. 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere