Facaderenovering eller pudsning?

Efter en facaderenovering eller pudsning af væg, vil din bolig fremstå visuelt flottere og kan give en øget ejendomsvurdering.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Facaderenovering

Facaderenovering øger din boligs værdi

Facaderenovering og pudsning. Få foretaget en facaderenovering af Dansk Facadepuds og øg din boligs værdi. Efter en facaderenovering eller pudsning af væg/facade, vil din bolig fremstå visuelt flottere og kan potentielt give en øget ejendomsvurdering. En facaderenovering, kan også give dig en mere energivenlig bolig, hvor du årligt kan spare penge på varmeregningen. Køge MurerService kan hjælpe dig med rådgivning og sparring om hvilken form for facaderenovering, der er den bedste løsning for dig. Du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov. 

  • Facadeisolering
  • Vandskuring
  • Netpudsning
  • Fiberpudsning

Ring nu på 22666271, for at få et gratis konsulentbesøg, så hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning til lige netop din ejendom. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.  

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere