Hurtig hjælp ved forsikringsskader

Få et gratis & uforpligtende tilbud på din forsikringsskade

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

22 66 62 71

Forsikringsskade

Ved forsikringsskader hjælper vi jer med at anmelde skaden og få den rigtige erstatning

Vi rykker hurtigt ud til forsikringsskader
En forsikringsskade kan ofte være uoverskuelig og ramme meget pludseligt og ubelejligt.
Derfor skal skaden helst udbedres hurtigst muligt uden for meget gene og arbejde. Hos Køge Murserservice ApS har vi stor ekspertise i udbedring af forsikringsskader.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere sørger for at rette op på skaden hurtigst muligt uanset skadens omfang, så du hurtigt kan komme videre i din dagligdag.

Typiske forsikringsskader vi udbedrer:

  • Vandskader
  • Brandskader
  • Råd- og svampeskader
  • Stormskader
  • Indbrudsskader
  • Stormskader

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Team af dygtige murere udgør murerfirmaet Køge MurerService. Hvad enten dit byggeprojekt eller reparationsarbejde kræver et større eller mindre murerarbejde er det altid værd at få en god pris på dit murerarbejde hos os. Gør brug af vores murer erfaring indenfor tilbygninger, facader, opsætning af fliser, reparation af badeværelser og få garanti på dit murerarbejde med vores byg garanti.

Ønsker du vores hjælp?
Hvis du ønsker at blive mødt af smilende håndværkere, der laver et solidt stykke håndværk, så er vi det rette byggefirma for dig. Du kan ringe til os på telefon 22666271, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om din byggeopgave. Du kan også sende os en e-mail på info@koegemurer.dk eller udfylde formularen her på siden.

{formbuilder:5023}

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med følgende partnere